středa 25. března 2015

Den blbec

To byl teda den. Od rána svítilo sluníčko, tak se zdálo, že dnešek bude bez chybičky. Tak úplně pravda to ale nebyla. Chystala jsem se, že vyzvednu pro Barunku objednaný protiklíšťový obojek a ještě nějaké pamlsky. Mailem mě oznámili datum, kdy bude všechno připraveno na prodejně, tak jsem vyrazila. Paní přede mnou nakoupila pro svého mazlíčka a už jsem byla na řadě já. Když jsem slečně za pultem řekla číslo mé objednávky, s úsměvem mi oznámila, že moje zakázka bude na prodejně v 15 hodin (bylo 11). Moje chyba. Mail jsem nepřečetla pozorně. Zboží na prodejně sice bude v uvedený den, ale musím si počkat na potvrzovací SMS zprávu v kolik to bude hodin. Tak fajn, zítra je také den.
Volali z optiky, abych si vyzvedla hotové brýle. Nemám to daleko, tak jsem šla hned. Brýle jsem v rychlosti vyzkoušela, zdálo se, že jsou trochu upatlané, to nic, doma je vyčistím. Čistím, čistím, ale kýžený výsledek se jaksi nedostavil. Šla jsem zpátky s tím, že na brýle nevidím a už po chvilce se mi točí hlava. Přeměřovali, přeměřovali a zjistili, že došlo k nějaké chybě, ale o co konkrétně šlo, to jsem se nedozvěděla. No nevadí, za tři dny prý budou hotové, snad to tentokrát vyjde.
Na odpoledně jsem měla naplánované mytí oken. Ten den nebyl nic moc, tak jsem si říkala, co přijde do třetice. Bydlíme v 5. patře, co kdyby....? Ale dopadlo to dobře, jinak bych tady teď nepsala, okna jsou umytá a já i nadále zůstávám v 5. patře. Nakonec ten den nedopadl tak úplně nejhůř.
Smějící se

Žádné komentáře:

Okomentovat