neděle 4. listopadu 2018

Nemám ráda listopad

Listopad je měsícem mého narození, a tak by asi měl být mým měsícem oblíbeným. Ale tak tomu opravdu není. Krásný, barevný podzim se začíná měnit na mlhavé, větrné, uplakané období, prostě to pravé dušičkové. Možná i fakt, že právě v tomto měsíci odešlo pár známých a blízkých naší rodiny má na toto období nemalý vliv.
Žádnou velkou výhrou není ani měsíční znamení, kterým je v tomto období Štír. Trochu vás s tímto znamením seznámím prostřednictvím knihy Souboj znamení , autorky Dagmar Kludské.

Štír 24.10. - 22.11.

Člověk narozený v tomto znamení je nezávislý, energický, rozhodný. Bývá podezíravý a nedůvěřivý. Pokud má před sebou určitý cíl, je aktivní a energický, v opačném případě zmalátní a je krajně nepříjemný.
Na všechno má většinou svůj názor, pravdu má jen on. Má postřeh, inteligenci, nic mu neujde. Každou urážku a
nespravedlnost si velmi dlouho pamatuje, vše spočítá i s úroky.
Má vtip, smysl pro humor, inteligenci, dar ironie, téměř bez chyby dokáže zasáhnout nejcitlivější protivníkovo místo. Své nitro nikomu neotevírá, ale jemu se lidé často sami svěřují.
Štír -matka bývá dětem oporou, skvělou a starostlivou matkou. Je čistotná, dobře vaří. Je svá, manžel i děti by ji měli poslouchat, velení je většinou na ní.
Se ženou Štírem je lépe žít ve shodě než v protivenství. Ona ovšem bojuje pouze tehdy, když se na ni nebo na děti útočí.

Ne všechno samozřejmě na Štíry úplně sedí, ale v těch negativních věcech sama sebe občas nacházím. Takže já za tu svoji povahu vlastně ani nemůžu, to dělá to znamení a tím se všechno vysvětluje.
Každopádně děkuji svému muži i dětem za trpělivost, že to se mnou táhnou dál i za cenu nějakých těch občasných úletů.




Žádné komentáře:

Okomentovat