úterý 27. září 2016

Během chvilky je všechno jinak

V pátek jsme zajeli obdivovat zámek a přilehlý zámecký park v Libochovicích, v sobotu odjel manžel s Barunkou na chatu,mimo jiné i na avizovaný lov myšek. Návnady porušené nebyly, přesto tam v neděli rozmístil mnou nakoupené pastičky. Co kdyby náhodou?
Protože manžel je prduch (vysvětlení pro mladší - pracující důchodce) odjel v pondělí ráno do práce. Dopoledne bylo celkem v pohodě, ale kolem jedné hodiny bylo najednou všechno jinak. Telefonem mně manžel oznámil, že ho záchranka převezla do nemocnice a po vyšetření se ozve. Pravda, už téměř dva měsíce si stěžoval na bolest, vycházející z oblasti krční páteře do míst nad hrudní kostí. U lékaře samozřejmě byl, pro jistotu ho poslal i na EKG, ale všechno bylo v pořádku. Za všechno prý může ne zrovna optimální stav krční páteře. Bolest se občas objevila, většinou však po krátkém čase zmizela.
Tentokrát bylo všechno jinak. V nemocnici zjistili infarkt, a tak následovala okamžitá angioplastika a zavedení stentu. Všechno šlo hodně rychle, naštěstí.
Zatím se zdá, že je všechno v pořádku a já doufám, že to tak i zůstane. Podle lékařů by mohl být do konce týdne zase doma. V životě někdy opravdu stačí jen chvilka a všechno je úplně, ale úplně jinak.


Žádné komentáře:

Okomentovat