neděle 28. května 2017

Letošní divadelní sezona pomalu končí

Poslední dvě veřejné generálky, které jsem měla možnost vidět, byly inspirované filmem. Někdo to rád horké a Perfect days.

Divadlo Na Fidlovačce

Světoznámý muzikál Někdo to rád horké uvádí divadlo pod názvem Sugar. Příběh o gangsterech, milionářích, dámském orchestru ale především o dívce Sugar a dvou muzikantech na útěku, kteří prchají před gangstery v převleku za dívky.
Vtipné představení i díky výborným výkonům všech herců, především ale skvělým představitelům hlavních rolí Anetě Krejčíkové, Martinu Písaříkovi a Lukáši Pečenkovi. Opravdu stojí za to vidět.





Divadlo Palace

Romantická komedie nejen pro ženy je uváděna pod stejným názvem jako film, Perfect days.
Velice úspěšná kadeřnice Babs má snad úplně všechno. Popularitu, prosperující firmu, nádherný byt, přátele a pečlivou, starostlivou matku. Chybí ji už jenom jedno. Dítě, které zatím nestihla a roky pro uskutečnění jejího přání utíkají velmi rychle. První manželství se jí rozpadlo, její nejbližší přítel je homosexuál a potencionální otcové vždy z nějakých důvodů selhávají.
V hlavní roli Lenka Vlasáková je naprosto skvělá, stejně tak i Jan Dolanský jako homosexuální přítel a maminka v podání Dany Syslové je prostě úžasná. Pokud se chcete pobavit a máte možnost představení navštívit, určitě neváhejte.


Žádné komentáře:

Okomentovat