úterý 13. března 2018

Takový malý zázrak

Recept na tuto kúru jsem kdysi dostala od jednoho kolegy. Na první přečtení mě odradilo množství česneku, které se musí použít, a to ne pro česnekovou chuť, tu mám hodně ráda, ale z následného odéru, který mě bude provázet. Opravdu zbytečná obava, česnekový smrádek se nekoná.
Elixír podle profesora Gerda Unterwegera pomáhá odstranit vápenaté usazeniny v tělě, čistí zvápenatělé věnčité tepny srdce, klouby od solí, rozpouští sraženiny, má protizánětlivé účinky, napomáhá vylučování kyseliny močové, slouží i k prevenci osteoporózy. Nevím, jestli je elixír stoprocentní zárukou na všechny popsané neduhy, ale jisté je, že česnek i citron mají léčivé účinky a našemu tělu nemohou v žádném případě uškodit.

Budete potřebovat 5 malých bio citronů a asi 30 oloupaných stroužků českého česneku. Nakrájený citron a česnek rozmixujte na kaši, přidejte litr vody a přiveďte k varu. Směs nevaříme, necháme jenom přejít varem. Přeceďte, nalijte do lahve a uchovávejte v chladu.
Pije se 1x denně malý panák před nebo po jídle. Po 3 týdnech je třeba kúru na týden přerušit a potom pokračovat další 3 týdny.


Žádné komentáře:

Okomentovat